Diş Sağlığı ve Estetik Diş Polikliniği

Samsun Atakum Diş Beyazlatma

samsun atakum diş beyazlatma

Samsun Atakum Diş Beyazlatma

Samsun Atakum’da bulunan Bilim Diş Kliniği’nde deneyimli Diş Hekimlerinden oluşan ekibimiz, profesyonel diş beyazlatma tedavileri ile göz kamaştırıcı bir gülümsemeye kavuşmanıza yardımcı olmaktadır. Diş Beyazlatma tedavimizle lekeli veya rengi solmuş dişlere elveda, özgüvenli, ışıltılı bir gülümsemeye merhaba deyin.

Göz kamaştıran bir gülümseme estetiğin ötesine geçer; güveninizi artırabilir, genel görünümünüzü iyileştirebilir ve başkaları üzerinde olumlu bir izlenim bırakabilir. Araştırmalar dişleri daha beyaz olan bireylerin daha çekici ve başarılı olarak algılandığını gösteriyor. Profesyonel ve sosyal ortamlarda parlak bir gülümseme kapıları açabilir ve kalıcı bir etki yaratabilir. Bilim Diş Kliniği olarak ışıltılı bir gülümsemenin öneminin bilincindeyiz ve kişiye özel diş beyazlatma tedavilerimiz ile bu gülüşe ulaşmanıza yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Diş Beyazlatma ile Göz Kamaştırıcı Bir Beyazlığa Kavuşun

Daha parlak bir gülümsemeye doğru yola çıkmadan önce diş beyazlatmanın temellerini anlamak çok önemlidir. Diş beyazlatma tedavileri öncelikle dişlerinizin minesindeki lekeleri ve renk bozulmalarını gidererek çalışır. İster ofis tipi beyazlatma ister ev tipi beyazlatmayı tercih edin, amaç aynıdır: yüzey lekelerini gidermek ve daha beyaz, daha parlak bir gülümsemeyi ortaya çıkarmak.  İhtiyaçlarınıza ve tercihlerinize göre en iyi beyazlatma yöntemini belirlemek için bir diş hekimine danışmanız önemlidir.

Profesyonel diş beyazlatma işlemi bir diş hekimi tarafından gerçekleştirilen muayenehane içi tedavileri içerir. Bu prosedür genellikle yüksek konsantrasyonlu bir beyazlatma maddesinin uygulanmasının yanı sıra beyazlatma işlemini geliştirmek için özel ışık veya ısının kullanılmasını içerir. Profesyonel tedaviler evde uygulanan kitlerden daha pahalı olsa da, hızlı sonuçları ve lekelere etkili bir şekilde çözüm bulma yetenekleriyle tanınırlar. Ek olarak, bir diş hekiminin denetimi, beyazlatma ajanlarının güvenliğini ve doğru şekilde uygulanmasını sağlar.

Polikliniğimizde profesyonel ofis tipi diş beyazlatma işleminden önce hastamız diş hekimimiz tarafından muayene edilir. Ardından diş taşı temizliği işlemleri yapılır. Sonrasında ise diş beyazlatma prosedürünün uygulanmasına geçilir. Beyazlatma ajanları hastanın dişlerine sürülerek, mavi ışık altında (lazer) 15’ er dakikalık seanslar şeklinde işlem uygulanır. Kaç seans uygulanması gerektiği diş hekimimiz ve hastamızın beklentisine göre değişmekle birlikte genellikle 2 veya 3 seans şeklinde uygulanır. Ardından beyazlatma ajanları temizlenerek hastamızın tedavisi bitirilmiş olur.

Artık profesyonel diş beyazlatma sayesinde parlak ve ışıltılı bir gülümsemeye sahip olduğunuza göre, sonuçlarınızı korumanız önemlidir. Rutin diş kontrollerinin yanı sıra düzenli olarak fırçalamak ve diş ipi kullanmak, yeni keşfettiğiniz parlaklığınızı korumanız açısından çok önemlidir. Kahve, çay ve kırmızı şarap gibi dişlerinizi lekeleyen yiyecek ve içeceklerden kaçınmak da beyazlatma tedavilerinin etkilerinin uzamasına yardımcı olabilir. Profesyonel tedaviler arasında gülümsemenizin göz kamaştırıcı olmasını sağlamak için diş hekimimizin önerdiği beyazlatıcı diş macunu veya rötuş kitlerini kullanmayı unutmayın. Gülümsemenizin aylarca parlak bir şekilde parlamaya devam etmesini sağlamak için iyi ağız hijyeni uygulamalarına bağlı kalmanızı tavsiye ederiz.

Parlak bir gülümseme sadece bir tedavi uzağınızda!

Diş beyazlatma hakkında endişelerinizi ve merakınızı diş hekimlerimizle tartışmaktan veya diş hekimlerimizden tavsiye almaktan çekinmeyin. Özveri ve uygun bakım ile gülümsemenizin yıllar boyunca göz kamaştırıcı ve büyüleyici kalmasını sağlayabilirsiniz. Güzel gülüşünüzü kucaklayın ve parlamasına izin verin!

Her gülümsemenin arkasında bir hikâye vardır. Bilim Diş Kliniği Samsun Atakum Diş Beyazlatma işlemleri için sizleri bekliyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Aşağıdaki formu doldurun, uzmanlarımız sizi arasın hemen randevunuzu oluşturalım.
Ön Muayene İçin Formu Doldurun
Chief Support Engineer